Pencil – Charcoal Portraits

Wil je een portret van je kind, voor je geliefde of voor/van iemand anders die je dierbaar is laten maken?  Dat kan! Een perfect cadeau voor een bijzondere gelegenheid!
De portretten worden gemaakt met professionele houtskool en potlood op hoogwaardige kwaliteit papier en voor verzending bewerkt met een fixatief.

Stap 1:
Stuur een duidelijke foto naar Riekmagnifiek@gmail.com, o.v.v. ‘aanvraag portret’. Een scherpe digitale foto met een zachte gezichtsuitdrukking geeft het beste resultaat. Het contrast en de schaduwval spelen een belangrijke rol in het uiteindelijke portret.
Meerdere foto’s versturen mag ook, dan bekijk ik samen met u welke het meest geschikt is.

Stap 2:
Wanneer de bestelling definitief is geplaatst en de betaling is voldaan ga ik voor u aan het werk. Houdt u rekening met een levertijd van 3-4 weken.

Stap 3:
Als het portret klaar is stuur ik u een afbeelding van het resultaat. Op dat moment kunnen uw eventuele verzoeken voor kleine aanpassingen worden doorgevoerd.
Na uw schriftelijke goedkeuring wordt het portret naar u verzonden.

Prijs: € 76,- inclusief verzend- en/of verpakkingskosten.

Ik streef ernaar om aan de wens van alle klanten te voldoen. Mocht u daarom, om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn met het uiteindelijke portret dan wordt uw betaling geretourneerd en vervallen verdere verplichtingen van uw kant.
Let op: Na schriftelijke goedkeuring wordt de betaling definitief en kan het portret niet meer worden geruild of geretourneerd.

Bovenstaande voorwaarden gelden voor één portret met daarop één gezicht, op A3 formaat (29,7 x 42 cm). Voor groepsportretten, meerdere portretten of een afwijkend formaat gelden aangepaste tarieven. Heeft u specifieke wensen?  Neem dan gerust contact met me op.